Jernbanetransport af farligt gods i Danmark - Jørgensen, Niels Ole (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1995)
Dette konferencebidrag resumerer en delrapport inden for et projekt, som har haft til formål at kortlægge omfanget af transporter af farligt gods i Danmark. Projektet, som nu er afsluttet i en første fase, er blevet støttet af Transportrådet. Litteraturfortegnelsen indeholder referencer til alle projektrapporterne. Den aktuelle delrapport beskriver omfanget af transporter af farligt gods med jernbane i Danmark i 1992. Data er venligst stillet til rådighed af DSB. Data er indlagt i en database, som skal rumme alle projektets data.