Passagerernes vurdering af en busrejses serviceparametre - Vilhof, Preben (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1995)
Notatet beskriver en undersøgelse i HT-området, der på en systematisk og kvantitativ måde vurderer buspassagerernes prioritering og værdisætning af de faktorer, der tilsammen beskriver en busrejse. Me- toden, der er anvendt, er hjemmeinterviews efter "Stated Preference-metoden".