Femer Bælt: Sådan sikres et beslutningsgrundlag, som er bedre end for Øresund, Storebælt og Kanaltunellen - Flyvbjerg, Bent (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1995)
Det danske Transportrådet, som er nedsat af Folketinget, blandt andet med henblik på at bidrage til et bedre grundlag for dansk transportpolitik, nedsatte i 1994 et panel, som i perioden 1994-95 gennemførte undersøgelser af, hvordan der kan sikres et dækkende beslutningsgrundlag for en eventuel fast forbindelse over Femer Bælt. På den baggrund opstillede panelet en række anbefalinger. Anbefalingerne er tiltrådt af Transportrådet og er givet videre til Folketinget, regeringen og offentligheden. Denne artikel sammenfatter resultaterne af panelets arbejde.