Vognmandserhvervts Teknologi- og Videncenter - SOll, Torben; Juul-Olsen, KArsten (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Projektet har til formål at undersøge, hvorledes en direkte og effektiv vidensformidling til transportvirksomhederne kan organiseres. I denforbindelse er det blevet undersøget hvorvidt etableringen af et teknologi- og videnscenter kan være en hensigtsmæssig ramme om en såden indsats. Formålet med et sådant center skulle være at skabe rammer for en systematisk opsamling, bearbejdning og formidling af aktuel og fremtidig viden om teknologi, logistik, miljø og andre forhold af betydning for det samlede vognmandserhverv.