HandyClient - Kundeadministration af telebaseret trafik - Brodthagen, Leif Reesen (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Første version af HandyClient systemet, der understøtter administrationen af kunder/brugere af et kollektivt telebaseret trafiksystem, anvendes i HandyBAT trafiksystemet på Bornholm. HandyBAT's mål er samkøring af diverse sektorielle kørsels- ordninger og samtidig tilbyde et alternativt offentlig trafiksy- stem - en dør til dør betjening. Kommende versioner af HandyClient skal bidrage til en mere baseret trafiksystem, anvendes i HandyBAT trafiksystemet på Bornholm. HandyBAT's mål er samkøring af diverse sektorielle kørsels- ordninger og samtidig tilbyde et alternativt offentlig trafiksystem - en dør til dør betjening. Kommende versioner af HandyClient skal bidrage til en mere fleksibel HandyBAT ordning og for den sags skyld HandyBAT lignende trafiksystemer andre steder i Danmark. HandyClient vil også være et naturlig element i et landsdækkende telebaseret handicap-trafiksystemet.