HT's miljøstrategi - Møller, Jes (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1996)
Centralt placeret i HTs miljøstrategi er en indsats overfor busproduktets miljømæssige negative konsekvenser i driftsfasen, især bidraget til luftforurening i København og de større byer i regionen. HTs strategi har siden femte udbud været, at skifte de ældre busser ud med nye og mindre miljøbelastende og dermed "løfte bunden" for hele busparken, og samtidig allokere de reneste busser til de tættest beboede områder.