Bybanesystemer, erfaringer fra udlandet - Jacobsen, Bent; Kragerup, Jan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
Tre eksempler på højklassede kollektive transportsystemer gennemgås skematisk med angivelse af fordele og ulemper: Priobus, København Højklasset bus Trans Val De Marne syd for Paris Light rail St. Denis - Bobligny nord for Paris