Informationsteknologi: - muligheder og forhindringer. - Buch-Larsen, Mogens (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
Indlægget omhandler de muligheder informationsteknologien giver for at forbedre den kollektive bus-trafik, og beskriver desuden hvordan HT ved hjælp af udarbejdelsen af en informatik-strategi har dannet sig et overblik over disse muligheder. Indlægget fokuserer endvidere på de forhindringer, der er i forbindelse med gennemførelse af informatik-projekter. Dette gøres på baggrund af erfaringer, der er draget af igangværende og afsluttede informatik-projekter.