Håndbog i lokale trafiksikkerhedsplaner - Jensen, Thomas; Hurup, Niels (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
I 1996 gav Vejdirektoratets trafikpulje støtte til et fællesprojekt i Nordjyllands Amt, hvor 10 kommuner udarbejdede lokale trafiksikkerhedsplaner (TS-planer). På baggrund af erfaringerne fra dette og andre projekter med lokale TSplaner laver Vejdirektoratet og Sven Allan Jensens ApS en håndbog, som skal formidle erfaringerne videre til kommuner, der endnu ikke har lavet lokale TS-planer. Håndbogen forventes at være færdig i december1997.