Projekt Direkte markedesføring - Østergaard, Susanne; Schougaard, Jimmy (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1997)
Projektets primære formål har været at få be- eller afkræftet hypotesen om, at mere individuel information sideløbende med en målrettet holdningsbearbejdning kan få en række testfamilier til at benytte kollektiv transport hyppigere. Samtidig har vi undersøgt effekten af at give ikke-kunder mulighed for at prøve det kollektive transportudbud gratis i en periode.