Internethandel med dagligvarer: - Betydning for distributionsstruktur og transportører - Kornum, Niels (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Dagligvarevirksomheder i USA og England har været først med at etablere ordninger, hvor Internet bestilte varer blev leveret til hjemmet eller til arbejdspladsen. Udviklingen på dette område går imidlertid hurtigt. I starten af 1998 blev to nye ordninger af særlig relevans for danske forhold etableret og der er efterhånden basis for at tegne de første konturer af Internet baserede hjemmeleveringssystemer. Hvorledes kan etablering af ordninger med hjemmelevering forventes at påvirke dagligvarevirksomhedernes logistik - og transportsystemer.