Infrastrukturløsninger for tætbygader i Projekt Basisnet - Kragerup, Jan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
I Projekt Basisnet undersøges opgradering af Københavns kollektive trafik ved etablering af sporvogn, højklasset bus og/eller udvidelse af Metroen. I forbindelse med projektet er etablering af sporvogn eller højklasset bus i tætbygader undersøgt. I artiklen beskrives de løsninger, som er undersøgt, og konsekvenserne belyses.