Solhybridbilen: En dansk bil med solceller til nærtransport og en forbrændingsmotor til langturene - Christensen, Børge (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Solhybridbilen er et demonstrationsprojekt som har til formål at vise at det er realistisk at konstruere en bil med solceller på taget således at energien fra disse ,i kombination med en elmotor og batterier , kan dække behovet for nærtransport. Langturene køres med en mindre planteoliemotor der også tjener til varmeapparat om vinteren. Solhybridbilen er lettere samt mere sikker og komfortabel end eksisterende biler. I paperet beskrives baggrunden for projektet og dets forløb.