LPG busser i København - Friis, Jørgen (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Når man indsætter et nyt produkt, indeholdende sa meget ny teknologi, så må man regne med forskellige tekniske problemer, og det gjorde vi selvfølgelig også hos Combus. Lad det være sagt med det samme, at selv vore værste scenarier er blevet helt indfriet. Men lad mig opdele emnet i 5 hovedafsnit. a. De tekniske problemer med LPG. b. Uheld og de politiske følgevirkninger. c. Kampagner. d. Leveringstid. e. Andre tekniske problemer.