Finansiering af transportinfrastuktur projekter - Pedersen, Karsten Sten (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1998)
Interessen for at udvikle nye finasierings- og organisationsformer for store transportinfrastrukturprojekter har været stigende gennem de senere år, bl.a i forbindelse med TransEuropæiske Net projekterne. I papiret redegøres for en række konkrete erfaringer med brug af forskellige finansieringsmodeller, og der uddrages konklusioner med henblik på betingelserne, som skal være opfyldt for at private finansiering (Private-Public Partnership, PPP) er et bedre alternativ end traditionel offentlig finasiering.