Ringbanen - Pilegaard, Anne; Johnsen, Bent (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Det er nu besluttet, at der skal etableres en Ringbane omkring København. Den skal betjene de tætte byområder omkring City og give en højklasset tværforbindelse mellem de radiale S- og regionalbaner. Ringbanen, der vil blive betjent med S-tog, vil blive anlagt i perioden 2000-2007 og ibrugtaget i eta-per. Dette paper beskriver i korte træk projektets elementer og deres indpasning i den eksisterende by-struktur, ligesom der redegøres for projektets planproces.