Kollektiv trafik i landområder - Vilhof, Preben (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
I notatet beskrives erfaringerne med forsøgene om at indføre en mere fleksibel trafikbetjening i landområderne. Disse forslag viser nu, hvordan alle andre kommuner kan indføre fleksible løsninger. Der er i nogle amter barrierer for at gennemføre sådanne omlægninger. For at overvinde disse og for at gennemføre en forudgående planlægning vil Færdselsstyrelsen nu drøfte med de enkelte amter, hvordan de fra statens side afsætte 90 mio. kr. over de næste 5 år skal anvendes.