RUF - Visioner og realiteter - Jensen, Palle R. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Visionerne omkring et RUF system i Danmark er blevet beskrevet i en rapport udarbejdet af RUF International i samarbejde med Instituttet for Fremtidsforskning og CASA. Arbejdet er financieret af Miljøstyrelsens Bytrafik pulje. Visionerne vil blive fremlagt og perspektivet vil blive udvidet til at dække globalt. Realiteterne bag RUF konceptet er, at der nu bliver bygget en testbane ved Ingeniørhøjskolen i Ballerup med støtte fra Energistyrelsen, Miljøstyrelsen, Undervisningsministeriet og Designfonden. Projektets stade vil blive dokumenteret.