Effektberegning af jernbaneprojekter : - hvordan beregnes de trafikafhængige effekter ? - Hansen, Sten (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 1999)
Anvendelse af samfundsøkonomiske metoder for jernbaneprojekter som beslutningstøtte er stigende. Dette paper vil fokusere på selve beregningen af effekter i fysiske termer af de effekter, der afhænger af den fremtidige trafik. Det beskrives hvilke data om trafikken, der er nødvendig for at beregne effekter, og hvordan effektberegningen afhænger af de valg, der er gjort i beskrivelsen af den fremtidige trafik.