Grøn Boliganvisning – Vejen til et bedre miljø? - JEnsen, Stine; Müller, Hanne (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Grøn Boliganvisning er en forsøgsordning i Albertslund Kommune der har en reduktion af CO2 fra transport som hovedformål. Man kan komme i betragtning til en bolig hvis man arbejder i Albertslund, bor i en anden kommune og transporterer sig med bil eller MC til og fra arbejde. Hovedformålet med denne undersøgelse har været: - at undersøge hvilken betydning Grøn Boliganvisning har haft for deltagernes adfærd og holdning til transport - at undersøge Grøn Boliganvisning som reguleringsmekanisme I dette paper præsenteres undersøgelsens resultater og konklusioner i forhold til Grøn Boliganvisning i Albertslund Kommune.