E-handel med dagligvarer – optimerat plockning och ekonomiska aspekter. (B2C) - Johnsson, Mats; Andersen, Anja (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Projektet har til formål at arbejde med en række områder inden for emballerings- og distributionsmetoder, der effektivt løser de udfordringer, virksomhederne har ved e-handel til forbrugerne (B2C). Der vil blive taget udgangspunkt i daglig- og udvalgsvarer inden for kategorien ’fast moving consumer goods’ (FMCG). Desuden vil der blive lagt en helt særlig vægt på håndtering og distribution af levnedsmidler.