Vejregler for Trafikterminaler - Jensen, Jerrik Gro (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Paperet redegør kort for de nye vejregler for trafikterminaler, der udsendes fra Vejdirektora- tets vejregelsekretariat til høring i løbet af efteråret. Paperet er disponeret således: Vejreglens baggrund Vejregelhæftets indhold Interaktiv eksempelsamling på internettet Kontrol af kørekurver ved brug af GPS