Respekt for fart - Hovgesen, Preben H. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Et kursustilbud til unge mellem 18-24 år. Kurset gør deltagerne til mere sikre og risikobevidste bilister. Og giver samtidig mulighed for at spare penge på bilforsikringen.