Evaluering af projekt 'Respekt for Fart' - Møller, Mette (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2002)
Unge bilister er fortsat overrepræsenteret i den danske uheldsstatistik. Projekt ’Respekt for fart’ er et lokalt forankret projekt iværksat for at forbedre trafiksikkerheden blandt unge bilister. Danmarks TransportForskning har evalueret projektets effekt på de unge bilister umiddelbart efter deres deltagelse i projektdagen. Evalueringen viser bl.a., at kurset rammer en relevant gruppe unge bilister og skærper deltagernes risikobevidsthed.