Benchmarking for transportvirksomheder - Frank, Marianne; Boeshave, Erik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
International Transport Danmark (ITD) og Institut for Transportstudier har med støtte fra Miljøstyrelsens program for renere teknologi og i samarbejde med Dansk Transport og Logistik (DTL), KPMG og FDE udviklet et internetbaseret system til økonomi- og miljøbenchmarking for vejtransportvirksomheder. For at fremme anvendelsen af systemet er der i 2003 iværksat en række målrettede markedsførings- og tilpasningsaktiviteter.