Korridorprojektet i Københavns Amt - Vilhof, Preben (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
I 2001 gennemførtes en planlægningsanalyse af et højklasset kollektiv trafiksystem (metro, letbane, sporbus, bus i egen tracé) mellem Lyngby og Glostrup. Denne analyse blev politisk behandlet af HUR og Københavns Amt. Det har resulteret i, at politikerne har ønsket at gå videre med en ny undersøgelse, der skal belyse effekterne af forlængelser af det højklassede system nord for Lyngby og syd for Glo- strup, samt af en byudvikling/byfortætning (især af erhverv) omkring de etablerede nye standsningsste- der.