Sundhedsmæssige effekter af partikler - Larsen, Poul Bo (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Partikleforureningens sundhedsskadelige effekter gar efterhånden været i fokus i en årrække. Indlægget vil søge at give en ajourføring af viden på området, men fokus på en række aspekter hvor der ofte stilles spørgsmål.