Anvendelse af interviews som instrument i trafikplanlægning - Jensen, Niels Melchior (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Der omtales to forskellige interviewformer - fokusgruppeinterviews og rundbordsdiskussion - som COWI på det seneste har anvendt i forbindelse med trafikplanlægningsprojekter. Det ene projekt er den kollektive trafikplan for Aalborg og det andet projekt er en mulig ombygning af Himmerlandsgade i Aars.