Bystruktur og transport - eksemplet Aalborg - Sick Nielsen, Thomas Alexander (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
Paperet præsenterer hovedkonklusionerne fra et PhD-studie af sammenhængene mellem bystruktur (særligt boliglokalisering) og transport i Aalborg. Det konkluderes at boliglokaliseringen har væsentlig betydning for transporten i det daglige. Det gælder især lokaliseringen i forhold til det samlede byområde/centrum, mens boligområdets beskaffenhed (udbud af services mv.) har mindre betydning.