Evaluering af trafikledelsessystemer på Køge Bugt Motorvejen - Vithen, Charlotte; Wendelboe, Jens Toft (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2003)
I forbindelse med anlægsarbejderne på Køge Bugt Motorvejens nordlige strækning etablerede Vejdirektoratet en række trafikledelsessystemer. Målet med systemerne var at sikre en god trafikafvikling og trafikantservice i den periode, hvor anlægsarbejderne foregik. Efterfølgende har Vejdirektoratet gennemført en teknisk og trafikal vurdering af systemerne, samt en evaluering af processerne i projektet. Dette paper beskriver de trafikledelsessystemer som blev anvendt under anlægsarbejderne, samt resultaterne af evalueringen.