Miljøoptimering af godstransport indenfor bygge-anlægssektoren - Binder, Jens Christian; Bentzen, Kent (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Det overordnede formål med projektet er følgende: at få afklaret i hvilket omfang, der er et forbedringspotentiale med hensyn til optimering af transportarbejdet indenfor bygge-anlægssektoren, hvorved miljøbelastningen kan reduceres. at undersøge, hvorledes transporterne indenfor sektoren kan påvirkes i denne retning ved forskellige løsningsmuligheder. For at undersøge dette er der gennemført transportregistreringer på to konkrete projekter og gennemført interviewrunder blandt de tilknyttede branchers aktører. I dette paper præsenteres nogle af resultaterne fra disse undersøgelser.