Network of Short Sea Shipping Promotion Centres: Network of Regional Maritime Competence Centres - REMARCC - Pedersen, Michael Hellan (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Formålet med projektet var at introducere et netværksapproach til opbygning og styrkel-se af Short Sea Shipping Promotion Centre, med tæt tilknytning til den regionale udvik-ling. Yderligere var formålet at styrke den Europæiske Short Sea Shipping og forbedre havnenes logistiske services gennem fremme af samarbejde og networking mellem de involverede regioner i Nordsø-området. Dette paper vil give en introduktion til det arbejde der er gennemført i projektet og de resultater det har afstedkommet.