Forbedret tilgængelighed til kollektiv trafik via Internettet - Jensby, Lene (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Paperet tager udgangspunkt i viden om HURs bustrafik og formidling af denne viden til kun-derne. Vidensmængden hos trafikselskaber er stigende i takt med teknologiske investeringer, der muliggør automatisk vidensopsamling om forretningsprocesser. Meget af denne viden kan udnyttes til gavn for trafikselskabernes kunder, hvis man får de rette systemer op at stå. I dag er der et vidensgab mellem selskab og kunder, som kan reduceres markant via Internettet. Paperet ser på vidensgabet og på de muligheder, opbygningen af en ny hjemmesideplatform for HT-busserne giver for at servicere buskunderne bedre. Øget viden giver øget tilgængelighed. Bussen bliver nemmere at bruge og flere kunder kan fastholdes i længere tid.