Trafikselskabernes IT-samarbejde, TITSAM - Tranberg, René; Thomsen, Lars Elgaard (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
2001 oprettede trafikselskaberne udenfor Hovedstadsområdet et IT-samarbejde med det for-mål at styrke samarbejdet om IT-udviklingen. TITSAM’s opgaver omfatter servicering af samarbejdet omkring allerede anskaffede syste-mer, specifikationsarbejde og projektledelse i forbindelse med ny- og videreudvikling samt generel vidensopsamling og formidling Nogle af de emner TITSAM arbejder med, er Rejsekortet, GIS til køreplanlæg-ning/oplysningsbrug, ny IT platform i busserne, dynamiske terminaler og realtidsinformation. Nærværende paper præsenterer TITSAM og indledende overvejelser omkring den p.t. største udviklingsopgave: implementeringen af realtidsinformation.