Effekter af projekter til forbedring af bussers fremkommelighed - Andersen, Claus Lund; Elsbo, Jens (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
HUR gennemfører hvert år i samarbejde med vejmyndighederne i hovedstadsregionen en række projekter, der har til formål at forbedre bussernes fremkommelighed. Projekterne følges op med målinger af effekten, der har til formål at vurdere om de forventede mål for forbedring af bussernes fremkommelighed opnås, dels at skabe et dokumenteret erfaringsgrundlag for effekterne, der kan opnås, til brug for fremtidige projekter. I dette paper redegøres for hvordan målingerne af effekterne gennemføres og hvilke effekter, der er opnået ved de gennemførte projekter.