Luftforurening fra vejtrafik: Hvad sker i EU - og i USA? - Iversen, Erik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
I forlængelse af indlæg på "Trafikdage på AUC" i 1995, 1997, 1998 og 1999 gives en opdatering af udviklingen omkring begrænsning af luftforurening fra vejtrafik i EU og i USA. Hovedvægten er lagt på den seneste udvikling efter auto/oil 2. Svovl, CO2 og MTBE er nogle af nøgleordene. Der vil også blive redegjort for de kommende års forventede aktiviteter.