Demonstrationsprojekt med partikelfiltre i Odense - Hansen, Ken Friis; Nielsen, Niels-Anders (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Odense Kommune og Færdselsstyrelsens demonstrationsprojekt med partikelfiltre startede i januar 2000, og de indledende resultater fra projektets første halvår blev præsenteret på Tra-fikdage 2000. Projektet har vagt stor national og international opmærksomhed dels fordi for-søget med 125 køretøjer er forholdsvis stort i skala, men primært fordi forskellige teknologier sammenlignes på lige vilkår, og i daglig drift. I dette paper præsenteres erfaringer og målinger fra demonstrationsprojektets første halvandet år fra januar 2000 til sommeren 2001.