Vegprising som del av en effektiv bytransportpolitikk: Eksempel fra Norge - Raasok, Tore (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
De største byområdene i Norge (særlig Osloområdet) har til dels betydelige problemer knyttet til transport Problemene er komplekse og krever et sett av virkemidler for å kunne bli løst på en tilfredsstillende måte Disposisjon for innlegget Generelt om bypolitikk Ny politikk om vegprising Muligheter for lokal tilslutning Virkninger av vegprising Avsluttende merknader