Carsharing i Danmark – barrierer og potentiale - Retting, Morten (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Center for Mobilitet og Miljø gennemførte i 2000 en evaluering af carsharing i Danmark. Formålet var at evaluere de hidtidige erfaringer med carsharing i Danmark for at klarlægge: Om der sker ændringer i brugernes transportadfærd Hvilke miljøeffekter der kan konstateres som følge af carsharing Hvor stort potentialet for carsharing er i Danmark. Hvilke barrierer der er for implementering af carsharing i Danmark. I dette paper præsenteres centrale resultater fra evalueringen.