Transportplan for Miljø- og Forsyningsforvaltningen i København - Thost, Per (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Der er foretaget en kortlægning af de ansattes kørsel i forvaltningens biler og deres tjenstlige kørsler i privatbiler og taxi samt det heraf følgende brændstofforbrug. Der er udarbejdet en model til beregning af bilernes energiforbrug og emissioner bl.a. ved hjælp af data fra Copert. Modellen er herefter brugt til at beregne effekten af en række forskellige virkemidler til reduktion af brændstofforbruget og emissionerne. Gennem interviews er de ansattes holdninger og ideer til virkemidler belyst. På baggrund heraf er der udarbejdet en transportplan med indsatsområder og virkemidler samt foretaget en beregning af omkostninger i forhold til CO2-besparelser for de vigtigste virkemidler.