Fire Scenarier for trafik i Hovedstaden. - Krawack, Susanne (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Projektet er et indlæg i debatten om trafikken i Hovedstaden. Der opstilles fire markant forskellige scenarier for trafikpolitikken. Ét der alene satser på biltrafik, og ét der alene satser på kollektiv trafik, samt to med en blandet satsning. De trafikale konsekvenser beregnes og giver fire forskellige trafiksituationer. Projektet giver således bud på, hvilke råderum der findes for trafikpolitikken. Konklusionen er at en klar satsning giver effekt.