Køretidsinformation til trafikanter på en udvalgt strækning i Københavns kommune. - Henriksen, Leif (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2001)
Københavns kommune og Olsen Enginnering gennemfører et projekt der informer trafikanterne på Hareskovvej v. Ruten om køretiden til indre by. Det er første gang nogensinde at sådan en information tages i brug i byområde.