Sammenhængen mellem transport og bystruktur i Aalborg - Nielsen, Thomas S. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
Paperet er skrevet på baggrund af mit PhD-arbejde under forskningsprogrammet Transport og Byplan ved Aalborg Universitet. Forskningsprogrammet har til formål at undersøge, hvordan man gennem fysisk planlægning kan påvirke transportens omfang og karakter, og dermed energiforbruget til transport (Næss, 1999). I paperet præsenteres de metoder, der anvendes i studiet af transport og byplan i Aalborg. I paperets sidste del præsenteres en række resultater, der belyser bycentrums betydning for transporten.