Arbejdspladslokalisering - hvor stort er potentialet? En analyse af pendlertrafik i Frederiksborg Amt - Agerlin, Morten (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
Projektet forsøger at afdække potentialet for reduktion af persontransportarbejdet ved forskellige principper for lokalisering af arbejdspladser i Frederiksborg Amt.