Bæredygtig mobilitet - Wätjen, Wulf D. (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
Under denne overskrift har Nordisk Vejteknisk Forbunds udvalg 21 – planlægning – udarbejdet en rapport som blev præsenteret ved NVFs kongres i juni 2000. I bidraget til Trafikdage 2000 giver Wulf D. Wätjen, der som nordisk formand for udvalg 21 har været pennefører for rapporten, en sammenfatning og stiller nogle konkrete forslag til diskussion om hvordan vi som planlæggere kan arbejde for at udbrede tanken om bæredygtig mobilitet og transport.