Operationel metode til opgørelse af emissioner fra godstransport - Boeshave, Erik (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
Projektet er finansieret af Miljøstyrelsens Program for renere produkter m.v. Tanken er at give transportkøber mulighed for at få en dynamisk viden om godstransportens miljøbelastning. Niveauet skal være differentieret således, at arbejdsbelastningen ved at lave beregningerne bliver acceptabel samtidig med, at tiltag rettet mod miljøforbedringer gengives korrekt i resultaterne. Her kan f.eks. nævnes brug af filtre eller indkøb af grøn el eller svovlfattigt brændstof.