Pendlerplan for Lautrupgårdområdet i Ballerup kommune: Afgangsprojekt fra Københavns Teknikum januar 2000 - Wilche, Johnny; Møller, Janus Steen (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
For at inspirere til, at komme den stigende trængel på vejnettet til livs, og for at begrænse de miljømæssige belastninger i forbindelse med pendling udarbejdes en pendlerplan for et større erhvervsområde i Ballerup.