Indførelse af trafikstyret programvalg i Københavns Kommune - Rasmussen, Peter Schøller (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2000)
Trafikstyret programvalg er en overordnet signalstyring, der automatisk indkobler det mest hensigtsmæssige signalprogram svarende til den aktuelle trafikintensitet. Københavns Kommune har i foråret 2000 indført trafikstyret programvalg på en række indfaldsveje og håber på denne måde at skabe en mere flexibel trafikafvikling samtidig med at kapaciteten forbedres i en række signalanlæg, hvor der i dag er kapacitetsproblemer. I dette paper præsenteres projektet nærmere, ligesom erfaringerne med de valgte referenceværdier, der danner grundlag for programvalget, vil blive gennemgået.