Hvad kom der ud af puljeprojekterne? - Simonsen, Peter; Huse, Helle (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Vejdirektoratet har siden 1995 administreret en række af Trafikministeriets puljeordninger, der har medfinansieret omkring 300 demonstrationsprojekter i amter og kommuner indenfor vejområdet. Puljernes primære mål har været at fremme de nationale mål indenfor sikkerhed og miljø samt at fremme nytænkning, innovation og samarbejde i vejsektoren. Godt halvdelen af projekterne er afsluttede og evalueringerne viser, at projekterne i vid udstrækning har opfyldt målene. Paperet indenholder en overordnet opsamling på puljeprojekterne samt en mere detaljeret beskivelse af udvalgte projekter.