Trafikplan 2003 for Hovedstadsregionen: Præsentation og gennemgang med perspektiver for fremtiden - Petersen, Thomas Damkjær (Proceedings from the Annual Transport Conference at Aalborg University, 2004)
Hovedstadens Udviklingsråd(HUR) besluttede som en af sine første beslutninger, at der skulle udarbejdes en samlet Trafikplan, der dækkede alle transportmidler i Hovedstadsregionen. Den skal spille sammen med Regionplanen i en 4 årig cyklus, en Trafikplan hvert 4. år og en Regionplan hvert 4. år, forskubbet med 2 år i mellem. Det er den første Tarfikplan i denne proces HUR-rådet vedtog på mødet den 29. marts 2004. I dette paper redegøres kort for baggrunden for Trafikplan 2003, fremgangsmåden for udarbejdelsen af planen samt en kort gennemgang af indholdet og de videre tiltag.